3D Biblo Yazıcı

by 3Durak Arge
3D Biblo Yazıcı
 

TEK BİR FOTOĞRAFTAN HEYKELİNİZİ OLUŞTURUN

3d figur

3D Yazıcı teknolojisinin son kullanıcılara dokunduğu en güzel alanlardan biri de 3D Figür. 3D Figür ile kişilerin 3D tarayıcılar yardımıyla 3 boyutlu taramasını gerçekleştirip, bilgisayar ortamında 3d modelini elde edebiliyorsunuz. Sonrasında ise bu modeli istediğin ölçekte 3D Yazıcıdan tam renkli ya da tek renk üretebiliyorsunuz. Yeni nesil fotoğrafçılık olarak adlandırılabilecek 3D Figür ile kendinizin ve sevdiklerinizin mini heykellerini üretebilirsiniz.

3D Figur
2015 yılında başlayan çalışmalarımız ile yıllar içerisinde 3D Tarama, 3D Modelleme ve 3D Baskı alanında kendimizi çok iyi bir şekilde geliştirdik.Bu süre içerisinde 1000’i aşkın kişinin 3D Taramasını yaparken ortalama 500 kişinin de renkli olarak 3D baskısını yaptık.Bu rakamların daha yüksek olması için önümüzde ki tek engel 3D Tarama yaparken, 3D Taraması yapılacak kişi ile buluşmak zorunda olmamızdı. Artık bu zorunluluğu da ortadan kaldırdık ve yıllar içerisinde yapılan 3D Tarama dataları ile eğitilen yapay zeka alt yapısını kullanarak, tam karşıdan net bir şekilde çekilmiş fotoğraf yollayan bir kişinin 3D Modelini oluşturmamız artık online ve neredeyse saniyeler içerisinde gerçekleşmektedir.
3D figur bust
Yılların tecrübesi ve yapay zekanın gücü ile sizlere daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak için kendimizi yeniledik. Yenilenen altyapımızı test etmek, kendinizin ve sevdiklerinizin 3D Modelini oluşturmak hatta onlara güzel bir hediye vermek için sistemimizi hemen test edebilirsiniz.
3d figur lego

Sipariş İçin İletişim Sayfamızdan Bizlere ulaşabilir ya da Whatsapp Hattımız Üzerinden Yazabilirsiniz.

by 3Durak Arge