Sosyal Yaşamın Devamlılığını Sağlamak için 3D Yazıcı ile Üretilmiş Ürünler

Sosyal Yaşamın Devamlılığını Sağlamak için  3D Yazıcı ile Üretilmiş Ürünler
Covid-19 vakaları bir çok ülkede vaka sayıları olarak artış gösterse de zirve noktasını görmüş ve grafikte vaka sayılarında azalma eğrisine girmiş olan ülkeler sosyal yaşamın devamlılığını sağlayabilmek ve ekonomilerini canlandırabilmek için kısıtlamaları kaldırmaya başladı.

Ülkemizde de yasaklar kalktıkça ticari işletmeler eski haline geri dönmeye başladı, toplumun çalışan kesimi mecburende olsa toplu yaşama alışmak ve yeni normalimiz olan bu sürece alışmaları gerekiyor. 

Toplu yaşamın devamlılığı için ise uzmanlar maske kullanımına ve teması en aza indirmeye dikkat çekiyor. Bizde özellikle bu iki ana kuralı sürdürülebilir kılmak için 3D Yazıcı ile ürünler geliştirdik. “3D Yazıcı ile Sosyal Yaşam Kiti “ adını verdiğimiz bu ürünleri tek tek sıralamamız gerekirse;

  • Maske Burunluğu
    • Maskelerin kullanımı sırasında burun üzerinde bir baskı oluşmakta, bu baskıyı kaldırmak ve maske kumaşına yüz şeklini verip rahatlıkla kullanabilmek için ihtiyaç duyulan bir ürün.
  • Maskeler için Kulak Koruyucu
    • Uzun süreli maske kullanımında, maskenin ipleri kulak arkamıza rahatsızlık vermekte ve tahriş etmekte. Bu duruma karşın maske kullanımımızı rahatlatacak bir ürün.
  • Temassız Yaşam Tutucu
    • Sosyal Yaşama geri döndüğümüzde insanlar aynı yerlere temas edecekler. Bu yerlerin başında kapı kolları ve düğmeler geliyor. Bu alanlara temas etmemek için kullanabileceğiniz bir ürün

Yaptığımız bu çalışmalar ulusal ve uluslararası birçok haber kanalında da yer aldı.

 

China Daily

 

Newzee

WFAA

King5

Fox43

Sidebar